TV- & mediameubels

Tv-meubel

Wil je een mooi tv-meubel bestellen die perfect aansluit bij de stijl van jouw woning? Zoek dan niet verder en kies voor een prachtig ontwerp van Ventura Design! Wij bieden een ruim aanbod met verschillende stijlen, zoals een tv-meubel zwart en een tv- meubel van hout of mangohout. Wil je jouw tv-meubel zwevend plaatsen? Daarvoor bieden wij ook geschikte exemplaren aan. Je bestelt jouw nieuwe tv-meubel snel en eenvoudig in onze webshop!


De functionaliteit en uitstraling van een tv-meubel

Een tv-meubel is een essentieel meubelstuk in elk modern huis. Het biedt een functioneel en stijlvol platform voor je televisie. Wij bieden een scala aan stijlen, materialen en ontwerpen, hierdoor heb je een keus uit vele verschillende soorten die de perfecte oplossing bieden voor jouw woon- of slaapkamer. Of je nu op zoek bent naar een minimalistisch, eigentijds of een meer traditioneel ontwerp, een tv-meubel kan je helpen om een naadloze entertainment opstelling te creëren en zelfs extra opslagruimte toe te voegen.


De vele mogelijkheden

Wij bieden tv-meubels in vele stijlen, kleuren en formaten aan. Enkele populaire keuzes zijn:

Tv-meubel zwart

Een tv-meubel in zwart is een zeer goede keus. De tv gaat het belangrijkste item worden op het meubel. Als het meubel erg opvallend is, kan dit te veel afleiden van het programma dat je aan het kijken bent. Zwart is een stijlvolle, maar neutrale kleur die niet te veel opvalt. De kleur absorbeert bovendien licht waardoor dit niet in de tv kan reflecteren. Een tv-meubel in zwart van Ventura Design zorgt voor een optimale televisiebeleving en het is een moderne lust voor het oog! Vind je het niet erg als je gasten je tv-meubel meer bewonderen dan je tv of het programma? Dan bieden wij nog vele prachtige keuzes aan.


Tv-meubel hout & Mangohout

Een tv-meubel is voor veel mensen een belangrijk meubelstuk in de woonkamer. Het is meer dan alleen een kast waar je de tv op plaatst. Het is dan ook logisch dat je op zoek bent naar een mooi meubel dat goed aansluit bij jouw interieur. Heb je een moderne inrichting in een industriële, landelijke of bohemian stijl? Wij hebben prachtige tv-meubels in ons assortiment die daar perfect op aansluiten, zoals een tv-meubel van hout of mangohout. Zoek je een industrieel meubelstuk? Daar past een tv-meubel van hout in combinatie met metaal heel goed bij. Heb je een modern of bohemian ingericht huis? Dan is een tv-meubel van Mangohout een hele goede keuze! Wil je liever een model die bij een landelijke woning past? Dan is een meubel van dennenhout misschien een goede keus. Bij ons vind je een grote collectie tv-meubels van vele verschillende houtsoorten.


Tv-meubel zwevend

Een tv-meubel staat meestal op de grond, al dan niet op poten of een metalen frame. Een tv-meubel zwevend plaatsen is echter ook een mogelijkheid. Het meubel wordt dan tegen de wand geplaatst, op een bepaalde hoogte waardoor je goed naar de tv kunt kijken. Een zwevend tv-meubel zorgt voor een mooie rustige uitstraling van het geheel, daarnaast is het heel eenvoudig schoonmaken onder het meubel. Wij bieden verschillende modellen aan die op deze manier geplaatst kunnen worden.


Tv-meubel bestellen bij Ventura Design

Wil je een tv-meubel bestellen? Kies dan voor een mooi exemplaar uit het assortiment van Ventura Design! Bestel jouw nieuwe meubel snel en eenvoudig in onze webshop! Ben je op zoek naar een model met specifieke eigenschappen, zoals de kleur, het materiaal of de maat? Maak dan gebruik van het filtermenu! Heb je vragen over ons of een van onze producten? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!