Dressoirs

Dressoir in je woonkamer zetten?

Ben je op zoek naar een mooi dressoir? Kijk dan eens rustig rond in het rijke assortiment van Ventura Design! Wij bieden een prachtige collectie dressoirs, stuk voor stuk functioneel en een lust voor het oog. Dit type kast past in vrijwel alle kamers van je woning, tegenwoordig wordt meestal de dressoir in de woonkamer geplaatst.

Wat is een dressoir?

Een dressoir wordt al eeuwenlang gebruikt in het interieur. Oorspronkelijk werd de kast in de keuken en eetkamer geplaatst om servies en andere keukenbenodigdheden goed in op te kunnen bergen. De moderne dressoirs hebben een wat ander uiterlijk gekregen. Dat komt doordat tegenwoordig vaak een dressoir in de woonkamer geplaatst wordt. De kasten zijn voorzien van lades en afgesloten deuren. Je kunt de kast daarom heel goed gebruiken om allerlei spullen in te bewaren, zo blijft je woonkamer mooi netjes! Dankzij de functionaliteit past de kast ook heel goed in de hal of in de slaapkamer.

Dressoir in de woonkamer

Een dressoir in de woonkamer is een ideale opbergruimte voor alle spullen die je wel nodig hebt, maar liever niet in het zicht wil laten liggen. Onze dressoirs zijn multifunctioneel dankzij hun indeling, je kunt kiezen voor een kast met lades, kastdeurtjes of een combinatie van beide. Ventura Design staat bekend om prachtige moderne meubels, tegen een scherpe prijs. De dressoirs zijn daarom natuurlijk ook een lust voor het oog, zoals je van ons gewend bent. Het meubelstuk wordt daarom ook vaak gebruikt als tv-meubel. Ook kun je er mooie passende decoratieve items op plaatsen. Wij bieden op onze website prachtige accessoires aan die hier heel geschikt voor zijn.

Verschillende modellen dressoirs

Je kunt bij ons een dressoir in allerlei stijlen vinden. Onze collectie sluit hierdoor perfect aan bij verschillende moderne woonstijlen zoals industrieel, Scandinavisch, landelijk en bohemian. Dit zijn enkele voorbeelden van populaire dressoirs:

Dressoir van zwart

Een dressoir in zwart heeft een stoere maar tegelijkertijd ook tijdloze uitstraling. Zwart is een basiskleur die het heel goed doet in verschillende interieurstijlen. Op zoek naar een stijlvolle ladekast voor je romantische slaapkamer? Wil je een stoere tv-kast voor je woonkamer die je in de industriële stijl hebt ingericht? Een dressoir in zwart is altijd een goede keuze!

Dressoir van hout

Hout is een veelgebruikt materiaal voor kasten. De dressoirs bij Ventura Design zien er echter niet uit als standaard houten dressoirs. Onze prachtige exemplaren worden namelijk van mooie en bijzondere houtsoorten gemaakt, zoals mangohout, acacia hout en eiken. Daarnaast is het hout van veel van onze dressoirs heel mooi bewerkt. Bestel je een dressoir van hout bij ons, dan ontvang je een uniek en bijzonder exemplaar!

Dressoir van metaal

Ben je op zoek naar een dressoir waar metaal in verwerkt is? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! De combinatie metaal en hout werkt heel goed samen, dit zie je terug in onze collectie dressoirs. Een dressoir met metaal perfect in een industrieel interieur. Het metaal is in de meeste gevallen gebruikt voor de handgrepen en het onderstel van het meubel. Enkele exemplaren zijn voorzien van extra grote metalen delen. Dit levert een robuuste en stoere look op!

Dressoir bestellen bij Ventura Design

Ben je op zoek naar een mooi dressoir? Een dressoir voor de woonkamer of voor een andere ruimte in jouw woning? Maak dan een keus uit ons ruime assortiment en bestel de kast in onze webshop! Ben je op zoek naar een exemplaar in een specifieke kleur of uitvoering, zoals een dressoir in zwart, een dressoir van hout of een dressoir van metaal? Maak dan gebruik van het filtermenu!