Spiegels

Spiegels

Wil je jouw interieur verfraaien met mooi design aan de muur? Kies dan eens voor een prachtige spiegel! Bij Ventura Design vind je een ruim assortiment design spiegels in verschillende stijlen. Daardoor zul je tussen onze bijzondere spiegels altijd een exemplaar vinden die goed aansluit bij jouw smaak en stijl! Bestel jouw spiegel vandaag nog in onze webshop!

 

Waarom kiezen voor een design spiegel?

Spiegels zijn niet meer weg te denken uit elk interieur. Ze dienen niet alleen een functioneel doel, maar meerdere spiegels die rond het huis zijn geplaatst, helpen de illusie van ruimte en licht te creëren. Met de perfecte plaatsing kan een ruimte groter en helderder lijken. Een spiegel die tegenover een raam wordt geplaatst, weerkaatst bijvoorbeeld op een natuurlijke manier het licht. Hierdoor wordt de kamer lichter, het geeft meer openheid en voelt luchtiger aan. Spiegels kunnen ook echte eyecatchers zijn, een grote spiegel voegt interesse toe aan een blinde muur , een antieke spiegel voegt elegantie toe, terwijl een felgekleurde lijst een vleugje kleur toevoegt. Of je nu kiest voor een spiegel met strakke vormgeving of een sierlijke lijst, spiegels zijn een geweldige manier om je ruimte te personaliseren en een vleugje stijl toe te voegen aan elk interieur.

 

Spiegels voor in de woonkamer

Er was een tijd dat spiegels een belangrijke functie hadden in een woning. Ze werden niet alleen functioneel gebruikt, maar ze hadden ook een grote esthetische waarde. Denk maar eens aan die grote exemplaren met een enorme gouden lijst, bijvoorbeeld in de Rococo stijl. De laatste eeuw is de spiegel echter wat uit de mode geraakt. Vaak werd er alleen maar gebruik van gemaakt in de badkamer of slaapkamer. Bij het scheren, opmaken of om te controleren hoe we er op dat moment uitzien. Spiegels werden de laatste jaren daarom niet vaak in de woonkamer opgehangen. Gelukkig herleven oude tijden, alle trends komen op gegeven moment weer terug, zo ook design spiegels. Het is op dit moment heel hip om een mooie spiegel in je woonkamer te hangen. Maak daarom een keuze uit de bijzondere spiegels van Ventura Design.


Wat zijn mooie plekken om jouw spiegel op te hangen?

De woonkamer is een geweldige plek om een design spiegel op te hangen. De spiegel is van zichzelf al een kunstobject om naar te kijken. Om het maximale uit de spiegel te halen kun je deze het beste hangen op een plek waar een goed uitzicht wordt gereflecteerd. Dit zijn enkele ideeën waar je jouw spiegel het best kunt hangen in de woonkamer:

  • Boven een haard: Dit geeft een zeer sfeervol resultaat.
  • Op een schoorsteen: Een schoorsteen wordt meestal niet meer gebruikt. Een mooie spiegel verfraait dit object moeiteloos.
  • Tegenover een schilderij: Heb je een mooi stuk kunst aan een muur hangen? Plaats aan de wand ertegenover dan geen ander schilderij, maar een spiegel.
  • Tegenover een raam om natuurlijk licht in de kamer te reflecteren.
  • Heb je een kleine woonkamer? Plaats dan een mooie grote spiegel achter meubels, eventueel op de grond. Zo creëer je ruimtelijkheid.
  • Achter een lamp om licht te reflecteren. De woonkamer is niet de enige plek in huis om spiegels te plaatsen. Onze design spiegels zijn ook heel geschikt voor de hal of slaapkamer.

 

Design spiegels

De spiegels in ons assortiment zijn bijzondere spiegels: Zogenaamde design spiegels. In het ontwerp van spiegels kun je heel goed zien wat de belangrijkste stijlen zijn van dit moment. Zo is art Deco op dit moment weer erg populair. Een stijl die in het begin van de 20ste eeuw populair was, komt nu weer helemaal terug. De spiegels in deze stijl kenmerken zich door geometrische lijnen en strakke vormen. Je kunt deze design spiegels in verschillende kleuren, vormen en formaten bij ons bestellen. Hou je meer van een opvallende stijl? De lijst is het meest belangrijk voor de uitstraling van de spiegel. Grote, opvallende en fraai bewerkte lijsten zijn op het moment ook erg hip. Deze bijzondere spiegels sluiten passen heel goed in een modern interieur, bijvoorbeeld in de Bohemian stijl.

 

Bijzondere spiegels bestellen bij Ventura Design

Ben je op zoek naar een mooie design spiegel? Maak dan een keus uit het grote assortiment van Ventura Design. Wij hebben een groot aanbod moderne spiegels waarin jij zeker een spiegel zult vinden die geheel naar wens is. Ben je op zoek naar een specifieke stijl, kleur of vorm? Maak dan gebruik van het filtermenu. Hierin kun je jouw wensen aangeven, waarna er een selectie wordt getoond van de spiegels die het best bij jou passen. Heb je een keus kunnen maken? Bestel jouw spiegel dan snel en eenvoudig in onze webshop! Heb je vragen over onze spiegels of over ons? Neem dan contact op met de klantenservice, we zitten voor je klaar.