Slaapbanken

Woon je op kamers, in een kleine studio of zoek je een extra zit- en slaapplek voor jezelf of gasten? Dan is een slaapbank een hele goede oplossing! Dit is namelijk een veelzijdig meubelstuk die je de hele dag door kunt gebruiken. Gedurende de dag kun je het als bank gebruiken, ’s nachts tover je de bank om in een bed voor jou of voor een logé of gast. Ventura Design biedt een ruim assortiment slaapbanken aan in verschillende stijlen en formaten. Ben je op zoek naar een slaapbank in zwart, een luxe slaapbank of een 3-zits slaapbank? Bij ons zul je zeker een slaapbank naar wens vinden en dat tegen een zeer scherpe prijs! Bestel jouw nieuwe slaapbank nu in onze webshop!

Wat is een slaapbank?

Een slaapbank is een zeer veelzijdig en voordelig meubelstuk, je krijgt tegen dezelfde prijs namelijk twee meubels in één! Je kunt de slaapbank zien als een bank die je ook als bed kunt gebruiken. Slaapbanken waren voorheen vooral praktisch, tegenwoordig is een luxe slaapbank niet van een mooie moderne bank te onderscheiden. Een slaapbank is heel eenvoudig van een bank om te vormen in een bed. Het formaat van de bank bepaalt dan hoe breed het bed zal worden. Wil je een slaapbank voor meerdere gasten of woon je samen in een kleine studio? Dan kun je het best voor een 3-zits slaapbank kiezen. Deze biedt voldoende ruimte voor twee personen om comfortabel te slapen.

De voordelen van een slaapbank

Een slaapbank heeft vele voordelen, enkele van deze voordelen zijn:

  • Een slaapbank is een multifunctioneel meubelstuk. Je kunt het gebruiken als bank en als bed;
  • De slaapbank is eenvoudig om te vormen van bank naar bed;
  • De veelzijdigheid is handig voor studenten op kamers, voor tieners die meer luxe zoeken op hun kamer, voor een logeerkamer of voor mensen die klein wonen; Een luxe slaapbank is in veel verschillende kleuren en stijlen verkrijgbaar, zoals een slaapbank zwart, in roze of groen.

De verschillende soorten slaapbanken

Woon je in een studio, op kamers of zoek je een extra zitmeubel dat als bed gebruikt kan worden? Bij Ventura Design vind je een groot assortiment slaapbanken. Je kunt bij ons terecht voor een luxe slaapbank tegen een zeer scherpe prijs! De keus voor de slaapbank kun je het best laten bepalen door de stijl van de bank en het beoogde gebruik. Is de bank bedoeld voor jezelf om elke avond op de slapen? Dan kun je het best kiezen voor een bank die snel en eenvoudig te veranderen is in een bed en die redelijk veel ruimte biedt. Wil je een extra zitbank die af en toe door een logé als bed gebruikt kan worden? Dan kun je kiezen voor een iets kleiner model. Alle slaapbanken die wij aanbieden zijn comfortabele banken die vrij gemakkelijk om te vormen zijn tot een bed. Maak jouw interieur compleet met één van onze stijlvolle slaapbanken. Voortaan heb je altijd een luxe slaapplek voor je vrienden en vriendinnen!

Is een slaapbank groot genoeg voor twee personen?

Een slaapbank voor twee personen, een tweezitsbank dus, is vaak te klein voor twee personen om comfortabel op te slapen. Als je een slaapbank voor twee personen wilt, dan zul je daarom moeten kiezen voor een 3-zits slaapbank. Ook de vorm van de slaapbank bepaalt voor een deel hoeveel ruimte er is om te slapen. Een bank met brede leuningen aan de zijkanten biedt vaak minder ruimte. Daarentegen bestaan er ook slaapbanken zonder leuningen, uitgeklapt vormen deze zo goed als een volwaardig bed. Wordt jouw nieuwe slaapbank dagelijks gebruikt om op te slapen? Kies dan voor het meeste comfort! Dat betekent veel ruimte om te liggen en een vlotte en eenvoudige manier van transformeren.

Een luxe slaapbank tegen een scherpe prijs bij Ventura Design

Ben je op zoek naar een 3-zits slaapbank of een slaapbank zwart of in een andere moderne kleur? Kijk dan rustig eens rond in ons aanbod! Bij ons vindt je mooie moderne slaapbanken tegen een aantrekkelijke prijs. Onze slaapbanken misstaan zeker niet in een modern interieur, ze zijn bijna niet te onderscheiden van een normale bank! De banken zijn echter heel eenvoudig en snel te transformeren naar een comfortabel bed. Moet jouw nieuwe slaapbank aan speciale wensen voldoen? In het menu naast het aanbod kun je jouw wensen specificeren. Misschien wil je een bank in een bepaalde breedte, tegen een bepaalde prijs of in een specifieke kleur? Vink de vakjes aan en de verschillende mogelijkheden worden getoond! Heb je een slaapbank naar wens gevonden? Bestel deze dan snel en eenvoudig in onze webshop!