Voorraad keukens

Kleine voorraad keukens voor grote chefs

Kleine ruimtes vragen om slimme oplossingen om ervoor te zorgen dat de vaat gedaan kan worden en er eten gekookt kan worden. Een keuken van Ventura Design is de oplossing voor al deze problemen! De keuken is van hoge kwaliteit met de laagste prijsgarantie: degelijk, budgetvriendelijk en praktisch in gebruik. Snelle levering, eenvoudig te plaatsen, betaalbaar voor iedereen en te verkrijgen vanaf 200 cm.

Multifunctionele keukens

Heb je niet veel ruimte over in jouw woning of een andere ruimte? Maar wil je wel graag een keuken die van alle benodigdheden is voorzien? Dan is de kleine keuken dé perfecte oplossing voor jou! Deze keuken is een multifunctioneel meubelstuk en wordt veelal gebruikt in huur appartementen, studio´s, zorgbedrijven, studentenwoningen, vakantieverblijven, MKB en onderwijs instellingen. De keukens worden geleverd met gootsteen en een aanrechtblad. Zo bereid jij niet alleen gemakkelijk je diner voor één maar ook gerechten voor de hele familie. De keukens zijn zo ontworpen dat er eenvoudig apparatuur bij geplaatst kan worden zonder veel moeite. Kabels en stekkers en leidingwerk van apparatuur kunnen eenvoudig achter de keukenkastjes geplaatst worden door de slimme opening aan de achterzijde van de keukens. Deze keuken is dus in alle opzichten super praktisch maar door het stijlvolle en strakke design kun je de keuken gemakkelijk combineren met jouw persoonlijke stijl!

Keukens tot 260 CM

Naast ons aanbod aan kleinere keukens hebben we ze ook in grotere varianten. Keukens die oplopen tot 260 centimeter breedte. Allen in meerdere stijlen. Ons aanbod is eenvoudig te filteren op formaat en kleur. Zo kan iedereen de perfecte keuken vinden.

Duidelijke handleiding

Bij Ventura Design hebben we onze uiterste best gedaan om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bij je bestelling krijg je een duidelijke en eenvoudig te bergrijpen handleiding meegeleverd met alle bijbehorende materialen. Zo is het plaatsen van de keuken een fluitje van een cent en kun jij binnen no-time genieten van je nieuwe keuken.

Gemakkelijk te plaatsen

De keukens zijn niet alleen heel stijlvol maar ook zo ontworpen dat je ze eenvoudig kunt plaatsen in bestaande ruimtes, appartementen of bedrijfsruimtes. Ze worden als complete set geleverd inclusief hangende keukenkastjes en werkblad. Zo hoef jij je nergens meer zorgen over te maken en kun je gelijk aan de slag in jouw nieuwe keuken! Daarnaast past de keuken door het strakke en eigentijdse design ook nog eens met gemak in jouw interieur.

Shop nu de ideale keuken

Jouw perfecte keuken shop je bij Ventura Design voor een ongelooflijk scherpe prijs. Bestel vandaag nog en ontvang binnen 1 tot 3 weken de nieuwste aanwinst van jouw huis of appartement.