Vazen & schalen

Design vazen en schalen vind je in veel verschillende uitvoeringen bij Ventura Design. Onze unieke vazen verrijken jouw woning met hun geweldige uitstraling. Voor elke interieurstijl en ieders smaak bieden wij ruime mogelijkheden. Ontdek ons geweldige aanbod speciale vazen en schalen en maak jouw keus.

Heb je een prachtig item gevonden? Bestel deze dan snel en eenvoudig in onze webshop en profiteer van alle voordelen die wij je bieden.

Verschillende design vazen en schalen bij Ventura Design

Wij bieden design vazen en schalen aan in veel verschillende ontwerpen. Hierdoor sluiten ze goed aan bij moderne woonstijlen, zoals modern, bohemian, hotel-chique en industrieel. De unieke vazen en speciale schalen hebben een sierlijke waarde, maar de meeste items zijn ook functioneel. Zo vind je in het assortiment vazen en potten voor planten, schalen voor het bewaren en uitstallen van verschillende accessoires en mooie etagères om te gebruiken voor high tea of om kaarsen op te plaatsen.

Wij bieden ook speciale vazen aan die vooral zijn bedoeld als decor item. Ze zijn prachtig vormgegeven, waardoor ze meer een kunstobject zijn dan een gebruiksartikel.

Kleur en afwerking van de verschillende soorten vazen en schalen

Wij bieden unieke vazen en schalen aan in veel verschillende soorten kleuren en afwerkingen. Wat kleuren betreft zijn metaalkleuren op het moment erg trendy. Je kunt dan denken aan goud, zilver en koper. Deze kleuren sluiten namelijk erg goed aan bij de woontrends van dit moment: Modern, bohemian en hotel-chique. Daarnaast kun je bij ons ook design vazen en schalen vinden in andere kleuren, zoals zwart en wit.

Wat afwerking betreft bieden wij ook veel verscheidenheid. Ben je op zoek naar een meer natuurlijke look? Kies dan voor schalen of vazen van hout, wij bieden deze in veel verschillende afwerkingen aan. Om de stoere look te verkrijgen die op het moment erg trendy is, zijn de schalen gemaakt van massief hout. De uitstraling van een set houten schalen past heel goed bij een industrieel ingerichte woning.

Speciale en unieke vazen

Naar wat voor vaas ben je op zoek? Een kunstvoorwerp, een speelse vaas of een strak moderne vaas? In ons aanbod vind je speciale vazen die stuk voor stuk sfeer toevoegen aan jouw interieur. Unieke vazen gaan verder dan een gewone standaard vaas. Van modern, oriëntaals tot klassiek; bij ons vind je speciale vazen voor elke woonstijl en voor iedere smaak. Een luxe vaas gaat verder dan een gebruiksvoorwerp, je plaatst een soort statement op je salontafel of dressoir. In een gesloten vaas kun je natuurlijk een bos bloemen plaatsen, of een plant. Heb je gekozen voor een open vaas, dan is dit een eyecatcher op zich, maar je kunt er ook mooie droogbloemen in plaatsen.

Bestel nu jouw speciale vazen en schalen bij Ventura Design

Heb je een favoriet ontwerp kunnen vinden in ons ruime assortiment design vazen en schalen? Bestel deze dan eenvoudig en snel in onze webshop. Wij zorgen er dan voor dat jouw vaas of schaal zo snel mogelijk bij je thuis wordt bezorgd. Je kunt dan al snel genieten van jouw nieuwe sfeerbrenger.

Behalve vazen en schalen bieden wij nog veel andere prachtige accessoires, wat dacht je van decoratieve beelden of een mooie spiegel? Ventura Design staat voor modern en betaalbaar wonen. Bij ons vind je daarom design meubels en accessoires van hoge kwaliteit, maar wel voor een scherpe prijs.

Heb je vragen over de vazen, schalen of andere items uit ons aanbod? Wil je meer weten over ons of het bestelproces? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.