Schoenenkasten

Staat jouw hal ook helemaal vol met schoenen van het hele gezin? Een schoenenkast is dan een ideale oplossing! Bij Ventura Design vind je een grote collectie schoenenkasten in verschillende maten en uitvoeringen. Wij leveren mooie grote schoenenkasten, geschikt voor een groot gezin, tot kleine schoenenrekken voor een klein huishouden. Wat voor schoenenkast je ook zoekt, bij ons vind je zeker een exemplaar dat aansluit bij jouw woonstijl. Bestel jouw nieuwe schoenenkast nu in onze webshop!

Wat zijn schoenenkasten?

Een schoenenkast is een meubel dat speciaal ontworpen is om schoenen netjes in op te bergen. Een gemiddeld huishouden heeft vaak een flinke collectie schoenen in huis. Nette schoenen voor het werk, schoenen voor feestelijke gelegenheden, een flink aantal sneakers en natuurlijk schoenen om te sporten. Dit levert vaak een rommelige boel op in de gang als deze schoenen niet opgeruimd worden. Schoenenkasten zijn zo gemaakt dat je de schoenen netjes uit het zicht in de kast kunt plaatsen. De beste plek voor een schoenenkast is de hal of gang. De schoenen kunnen dan bij de voordeur uitgetrokken worden om in de kast te plaatsen. Als je op pad gaat dan hoef je alleen maar even de kast open te maken om je schoenen te pakken. Nooit meer op zoek naar je favoriete paar schoenen!

De voordelen van een schoenenkast

Schoenenkasten bieden veel voordelen, enkele van deze voordelen zijn:

  • Nooit meer een rommelige boel in de hal door een berg rondslingerende schoenen;
  • Je hoeft niet meer te zoeken naar je schoenen;
  • Verkrijgbaar in verschillende maten, van grote schoenenkasten tot een klein rek;
  • Een afgesloten schoenenkast zorgt voor een rustig beeld;
  • Je kunt een schoenenkast in verschillende modellen en stijlen bestellen.

De verschillende soorten

Bij Ventura Design kun je schoenenkasten in verschillende groottes en stijlen vinden. Je kunt jouw keus het best laten bepalen door de grootte van jouw gezin. Hoeveel schoenen moeten in de kast of op het rek passen? Wat vind je mooier; een afgesloten schoenenkast of een open rek? Door deze keuzes te maken kun je de ideale schoenenkast vinden voor jouw situatie. Het oog wil natuurlijk ook wat, daarom kun je in het filtermenu ook zoeken op kleur en materiaal. Enkele mogelijkheden in onze grote collectie zijn:

Schoenenkast zwart

Zwart is een neutrale, maar ook stijlvolle kleur die in veel interieurs gebruikt wordt. Een schoenenkast zwart is een goede keus, omdat een schoenkast niet te veel hoeft op te vallen in huis. Dankzij de zwarte kleur blijft de kast netjes, neutraal en onopvallend, maar toch stijlvol.

Schoenenkast wit

Zoek je een schoenenkast wit? De kleur wit wordt veel gekozen in Nederlandse huishoudens vanwege het rustgevende karakter. Een schoenenkast in wit is dan ook een goede keus, want de kast zal hierdoor niet te veel opvallen in de hal. Er is vaak beperkte ruimte in de hal, een grote opvallende kast zal daardoor snel een doorn in het oog worden.

Schoenenkast hoog en laag

Een schoenenkast hoog of een schoenenkast laag is ook een keus die je kunt maken. Wil je dat de schoenenkast zo min mogelijk opvalt? Dan kun je het best kiezen voor een schoenenkast laag. Het gaat dan om een open schoenenrek, dus de schoenen zijn dan wel zichtbaar. Wil je dat jouw schoenen geheel uit beeld opgeborgen worden? Kies dan voor een schoenenkast hoog! Dit soort kast zal echter wel meer opvallen in de hal of gang. Het is een groter object dan een schoenenrek laag.

Grote schoenenkasten

Heb je een groot gezin? Een gemiddelde man heeft 12 paar schoenen, een vrouw maar liefst 23! Daar komen de schoenen van alle kinderen dan nog bij. Dat levert een flinke berg schoenen op, die zich vaak ophopen in de hal. Grote schoenenkasten kunnen dit probleem oplossen. In een grote schoenenkast kun je flink wat schoenen opbergen. Je zou ook twee grote schoenenkasten naast elkaar kunnen plaatsen, als je daar de ruimte voor hebt. Een andere oplossing is om één schoenenkast in de hal te plaatsen, en op elke slaapkamer ook een mooi exemplaar!

Schoenenkasten bestellen bij Ventura Design

Waar ben je naar op zoek? Grote schoenenkasten, een schoenenkast zwart, een schoenenkast wit, een schoenenkast hoog of een schoenenkast laag? Ventura Design heeft een groot assortiment schoenenkasten en rekken. Bij ons vind je er zeker één die bij jouw wensen aansluit! Jouw voorkeuren zijn heel eenvoudig te filteren in onze webshop. Bestel nu jouw schoenenkast en geniet van een opgeruimde hal! Onze schoenenkasten zijn van hoge kwaliteit, maar tegen een zeer scherpe prijs. Voor modern en betaalbaar wonen moet je bij Ventura Design zijn! Wij leveren jouw bestelling thuis bij je af, vanaf €500 verzenden we gratis! Regelmatig hanteren wij aantrekkelijke kortingen, houd daarom onze website regelmatig in de gaten! Heb je vragen over ons of over onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice!