Eettafels

Eettafels

Wil je een mooie eettafel kopen? Kies dan voor een prachtige tafel uit het aanbod van Ventura Design. Wij bieden een breed assortiment, waardoor alle liefhebbers van verschillende interieurdesigns een mooie tafel bij ons zullen vinden. Enkele populaire en moderne keuzes zijn een eettafel van eiken, een eettafel van massief hout of een eettafel van keramiek.

Hoeveel ruimte rondom eettafel heb je nodig?

Als je op zoek gaat naar een nieuwe eettafel, dan zijn er enkele factoren belangrijk om mee rekening te houden. De eerste factor is het aantal personen in jouw huishouden, met hoeveel mensen zit je elke avond aan tafel? De eettafel moet groot genoeg zijn om ruimte te bieden aan iedereen. Het is aantrekkelijk om te kiezen voor een grote tafel, dit biedt de dagelijkse gebruikers namelijk veel ruimte en je hebt extra plek voor gasten. Maar je moet wel voldoende ruimte hebben in de kamer waar de tafel geplaatst wordt. De tafel moet eenvoudig toegankelijk zijn, als je opstaat moet je er makkelijk van weg kunnen lopen zonder anderen te storen. Om ervoor te zorgen moet je 120 cm ruimte om de eettafel vrijhouden.

Welke verschillende soorten eettafels zijn er?

Ventura Design staat voor betaalbaar en modern wonen. Wij bieden onze klanten graag bijzondere designproducten van hoge kwaliteit en tegen een scherpe prijs. Dit zie je terug in ons geweldige aanbod eettafels. De eettafels zijn onder te verdelen in verschillende categorieën. Je zou kunnen zoeken op formaat, maar de uitstraling van een eettafel is vaak het meest in het oog springend. De eettafel is tegenwoordig in steeds meer huishoudens het middelpunt van het gezin. We ontbijten en dineren er, hebben er gezellige avonden met familie en vrienden en het is een ideale plek voor goede gesprekken. De sfeer van de tafel draagt hier voor een groot deel aan bij, deze wordt voor een groot deel bepaald door het materiaal waar de tafel van gemaakt is. Bij ons heb je een keus uit verschillende moderne materialen, zoals hout, glas en metaal. We lichten enkele populaire keuzes voor materialen uit:

Eettafel eiken

Een mooie grote eiken eettafel is voor veel mensen een droom. Een eettafel van eiken biedt een uitstraling van gezelligheid, intimiteit en warmte. Bovendien past eiken heel goed in verschillende interieurstijlen. Heb je een landelijk ingerichte woning? Eiken past hier geweldig bij! Heb je een strak en modern ingerichte keuken? Een eettafel van eiken zorgt voor de juiste balans door de toevoeging van natuurlijk materiaal.

Eettafel massief hout

Massief hout wordt steeds vaker gebruikt in Nederlandse interieurs, zo ook voor de eettafel. Daarbij heb je keus uit verschillende houtsoorten, zoals mangohout, grenenhout of acacia hout. Deze houtsoorten hebben allen hun eigen uitstraling. Hierdoor sluiten ze goed aan bij verschillende stijlen. Een eettafel van massief hout past heel goed in een industriële interieur, zeker wanneer je kiest voor een tafel van mango- of acaciahout. De tafel met het massieve blad zorgt voor die stoere look waarnaar je op zoek bent. Heb je een woning in een modern Scandinavisch design? Daar past grenenhout weer erg goed bij.

Eettafel keramiek

Ben je op zoek naar een eettafel met een bijzondere uitstraling? Iets anders dan hout, een eyecatcher die heel goed past bij jouw moderne interieur? Durf dan te kiezen voor een eettafel van keramiek! Een eettafel van keramiek is gemaakt van veiligheidsglas, meestal in combinatie met metalen tafelpoten. Op het glas is een laag keramiek aangebracht, dit zorgt voor een prachtige look in verschillende stijlen, zoals hout, steen of marmer. Deze tafels zijn niet alleen een lust voor het oog, ze bieden ook het voordeel dat ze makkelijk te onderhouden zijn.

Welke soorten poten onder de eettafel?

Een eettafel wordt meestal gekozen om de grootte, het materiaal en de uitstraling. Bij de uitstraling kijken de meeste mensen naar het tafelblad, maar de poten onder de eettafel zijn daarbij ook belangrijk. Onze tafels zijn voorzien van verschillende soorten tafelpoten, de materialen die gebruikt worden zijn hout en metaal. De makers van de tafel kijken bij het ontwerp welk materiaal het best aansluit bij het tafelblad. De keus wordt gemaakt om een bepaalde look te creëren. Heb je een grote eetkamer en wil je een tafel die echt een statement maakt? Kies dan voor een eettafel met een groot onderstel of dikke poten. Je smaak bepaalt voor welk materiaal je kiest, hout of metaal. Zoek je een tafel die zorgt voor een rustig beeld? Kies dan voor poten die dunner zijn en minder opvallen.

Bestel jouw nieuwe eettafel bij Ventura Design

Heb jij jouw nieuwe eettafel van eiken, eettafel van massief hout of eettafel van keramiek gevonden? Bestel deze dan nu in onze webshop, wij bezorgen de tafel dan zo spoedig mogelijk bij je thuis! Heb je vragen over de tafels of over ons? Neem dan contact op met onze klantenservice.