Wandplanken & zuilen

Wandplanken en zuilen

Heb je een lege muur in huis? Dan zijn wandplanken of decoratieve zuilen een goede optie om wat decoratie toe te voegen aan de ruimte. Een wandplank neemt minder ruimte in beslag dan een kast en je kunt er alle kanten mee op. Wil je een speelser effect? Kies dan voor meerdere wandplanken. Je kunt wandplanken gebruiken om spullen op te bergen, maar je kunt ze ook gebruiken puur ter decoratie, met wat mooie plantjes en je favoriete spullen. Ook leuk om te combineren met een wandrek!

Waarom kiezen voor een zuil?

Je komt steeds vaker decoratieve zuilen tegen in de Nederlandse huizen. Een zuil is een soort hoge bijzettafel, die gemaakt is van hout, glas of metaal. Decoratieve zuilen staan hartstikke mooi in je woonkamer of slaapkamer. Heb je een lege plek over in je woonkamer? Geef het dan een extra touch met een aantal zuilen. Bij Ventura Design vind je de mooiste zuilen voor jouw interieur. Heb je een chic interieur, dan kies je voor glazen zuilen. Een botanisch interieur maak je af met houten zuilen; dit geeft direct een warme sfeer.

Waar zijn wandplanken handig voor?

Het maakt niet uit wat jouw interieurstijl is; wandplanken design passen overal. Wandplanken design zijn praktisch, maar maken ook je interieur compleet. Met wandplanken kun je alle kanten op. Je kunt ze gebruiken om producten op te bergen, maar je kunt ze ook gebruiken om je prachtige accessoires te laten zien.

Wil je extra ruimte om spullen op te bergen die wel gezien mogen worden, zoals mooie voorraadpotten in de keuken? Dan zijn wandplanken ideaal! Het staat niet alleen leuk, je kunt er ook nog eens super gemakkelijk bij als je aan het koken bent. Heb je een kantoor aan huis? Ook dan zijn wandplanken een ideale opbergplek voor papieren, mappen en eventueel een printer. Je hebt alles binnen handbereik, maar je bureau blijft netjes. Ideaal!

Interieur accessoires

Wandplanken zijn niet alleen handig voor het opbergen van spullen. Heb je veel mooie accessoires die je graag wilt laten zien? Dan kies je natuurlijk voor een mooi wandplanken design. Een wandplank is een geweldige toevoeging aan je interieur. Je kunt foto’s, plantjes en beeldjes uitstallen op de wandplanken, dit ziet er heel gezellig en knus uit.

Of je nu op zoek bent naar een robuuste wandplank met een industriële drager, of op zoek bent naar een zwart metalen wandrek, je vindt ze bij Ventura Design.

Hoe moet je een wandplank ophangen?

De meeste wandplanken hebben een standaard breedte van 100 centimeter. Als je thuis een hele lange wand hebt die opgevuld moet worden, dan kun je ook kiezen voor een wandplank van 150 centimeter breed. Het is ook een optie om meerdere wandplanken bij elkaar te hangen, bijvoorbeeld in een groep van drie planken op verschillende hoogtes. Dit geeft een speels effect aan de ruimte en brengt diepte en contrast in de woonkamer.

Als je liever geen zichtbare dragers hebt, dan kun je kiezen voor zogenaamde zwevende planken. Hou je van de industriële stijl, dan kies je voor een robuuste plank met grote ijzeren beugels.

Bekijk ons assortiment in zuilen en wandplanken

Of je nu op zoek bent naar decoratieve zuilen of wandplanken design, Ventura Design heeft de mooiste wandplanken, wandrekken en zuilen in de aanbieding!

Zoek je een specifieke wandplank? Maak dan gebruik van ons handige filtermenu. Hierin kun je wensen aangeven, zoals bijvoorbeeld vorm, kleur en materiaal. Dit maakt het zoeken een stuk makkelijker. Heb je vragen over ons of over onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice.