Verzenden & afhalen

Verzenden

Alle bestellingen worden bezorgt door Nieuwhoff Meubeldistributie uit Ommen of door DHL/DPD pakketservice. De keuze hierin is afhankelijk van het volume, gewicht en de kwetsbaarheid van het product. Wanneer uw bestelling wordt afgeleverd door DHL/DPD pakketservice ontvangt u een dag vóór aflevering een e-mail bericht van DHL/DPD pakketservice met daarin het tijdstip van aflevering en een track & trace code. Met behulp van deze track & trace code kunt u het pakket real-time blijven volgen en exact zien hoe laat het wordt afgeleverd. Houd daarom uw mail altijd goed in de gaten, ook de ongewenste mail.

Wanneer uw bestelling niet door DHL/DPD pakketservice geleverd kan worden omdat deze te zwaar, te groot of te schadegevoelig is wordt uw bestelling afgeleverd door Nieuwhoff Meubeldistributie uit Ommen. Nieuwhoff Meubeldistributie is al meer dan 30 jaar gespecialiceerd in o.a. meubelvervoer naar bedrijven en consumenten in de gehele Benelux. Nieuwhoff Meubeldistributie heeft hiervoor speciaal ingerichte voertuigen en opgeleide chauffeurs in dienst. Nieuwhoff Meubeldistributie stuurt minimaal 2 dagen vóór aflevering een e-mail met de geplande afleverdag namens VenturaDesign. Vervolgens stuurt Nieuwhoff Meubeldistributie op de dag vóór aflevering een e-mail met de geplande aflevertijd in een tijdsblok van 1 t/m 4uur. Op de dag van aflevering stuurt Nieuwhoff Meubeldistributie nog een sms naar het opgegeven mobiele nummer met het verwachte tijdsblok van de aflevering. Meubels worden altijd tot aan de voordeur geleverd, op de begane grond. Wij kunnen onze transporteur niet verplichten de meubels in uw woning af te leveren, in verband met de geldende arbo regels. De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht, volume en het afleveradres. Wanneer u het product in de winkelwagen plaatst ziet u exact welke kosten er worden doorberekend voor het versturen van uw bestelling, bestellingen vanaf € 500,- (incl. btw) worden in Nederland en België gratis geleverd.

Afhalen

Uiteraard kunt u ook uw bestelling komen afhalen bij ons magazijn in Nieuwleusen. Dit ligt in Overijssel tussen Zwolle en Meppel. Neem vooraf altijd eerst contact op met de klantenservice zodat u zeker weet dat uw bestelling gereed staat om afgehaald te worden. Het adres van ons magazijn is: Rollecate 3e, 7711 GG in Nieuwleusen. Voor het afhalen van bestellingen hanteren wij géén extra kosten.