Hocker Finca 40cm Massief Mango Hout - 43669

Je bespaart €22,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 45cm
Breedte 40cm
Diepte 30cm
Materiaal Massief mango hout, gezandstraald
Kleur Natuur, beige

Omschrijving

Deze unieke hocker zal uw huis betoveren met zijn onmiskenbare charme. Elke hocker is een handgemaakt uniek stuk gemaakt van massief mangohout met veel aandacht voor detail. De gezandstraalde afwerking geeft het een rustieke uitstraling en benadrukt de natuurlijke schoonheid van het hout.

Mangohout is niet alleen robuust en duurzaam, maar maakt ook indruk door zijn unieke nerf. De Finca hocker is een goed voorbeeld van de natuurlijke schoonheid van dit materiaal. De ambachtelijke afwerking garandeert dat u een meubelstuk ontvangt dat zich onderscheidt van de rest. Onze interieurtip: Combineer de kruk met meubels in landelijke stijl voor een nostalgische charme.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elke tafel absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kan het ook zijn