Ronde Wandspiegel Portrait 50cm Goudkleurig Metalen Lijst - 42798

Je bespaart €38,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 50cm
Breedte 50cm
Diepte 2cm
Materiaal Staal, spiegelglas
Kleur Goud

Omschrijving

Deze ronde wandspiegel is niet alleen een functioneel accessoire, maar ook een artistiek statement voor je muren. Het gouden frame geeft het een tijdloze elegantie die elke kamer verfraait. De ronde vorm zorgt voor een harmonieus evenwicht en vangt het binnenkomende licht op een manier die uw kamer een warme en uitnodigende sfeer geeft. Of het nu in de woonkamer, hal of in je slaapkamer is - de moderne wandspiegel verfraait elke kamer!

De gouden lijst van deze wandspiegel voegt niet alleen een vleugje luxe toe, maar fungeert ook als stijlvol decoratief element. De zorgvuldige afwerking en het hoogwaardige materiaal maken deze spiegel tot een duurzame metgezel. Laat deze spiegel het middelpunt van elke muur worden, of het nu in de gang, woonkamer, slaapkamer of zelfs in de badkamer is. Deze wandspiegel combineert functionaliteit met esthetische aantrekkingskracht. Creëer een sfeer van tijdloze schoonheid met deze ronde wandspiegel en voeg een vleugje elegantie toe aan je huis.

Opmerking: dit artikel is uitvoerig met de hand gemaakt! Kleine oneffenheden en variaties in afmetingen en gewicht zijn kenmerkend en maken elk exemplaar uniek. Deze eigenschappen beïnvloeden echter op geen enkele wijze de werking van het meubel en vormen geen reden voor een klacht.