Design Schalen XXL Etagère Abstract 150cm Goudkleurig Metaal Met Vijf Lagen Handgemaakt - 43500

Je bespaart €50,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 149cm
breedte 60cm
Diepte 60cm
Materiaal Metaal-aluminium
Kleur Goud

Omschrijving

Ontdek de majestueuze XXL-taartschaal Abstract - de must-have voor alle kenners van taarten, tapas en meer! Met een indrukwekkende hoogte van bijna 150 cm combineert dit kunstwerk elegantie en functionaliteit op het hoogste niveau. De vijf ruime verdiepingen bieden voldoende ruimte voor uw kostbare verzamelobjecten, magische kleine planten en theelichtjes in verschillende maten. Elk detail van de taartplateau met 5 niveaus is liefdevol met de hand gemaakt om een ​​ongeëvenaard tintje toe te voegen.

Maak van uw volgende brunch een extravagante ervaring met onze gouden XXL-etagère! Dankzij het tijdloze en elegante design past dit meesterwerk moeiteloos in elke sfeer en geeft het elke ruimte een subtiel vleugje luxe. Of het nu in de eetkamer is als indrukwekkende fruitschaal of in de slaapkamer als glamoureuze sieradenstandaard - deze taartstandaard wordt snel het hoogtepunt van uw interieur en is bij elke gelegenheid een gespreksonderwerp. Ervaar zelf hoe de XXL-etagere uw huis transformeert in een plek van elegantie en verfijning!

Let op: dit artikel is uitvoerig met de hand gemaakt! Kleine oneffenheden en variaties in afmetingen en gewicht zijn kenmerkend en maken elk exemplaar uniek. Deze eigenschappen beïnvloeden echter op geen enkele wijze de werking van het meubel en vormen geen reden voor een klacht.