Etagère Pure Nature 37cm Massief Acacia Hout - 42759

Je bespaart €19,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 60cm
Breedte 37cm
Diepte 37cm
Bovenste schaal 22cm
Midden schaal 30cm
Onderste schaal 37cm
Voet 15cm
Materiaal Acaciahout, gelakt, metaal aluminiumlegering
Kleur Natuur, zilver

Omschrijving

Een hoogtepunt voor alle liefhebbers van decoratie: de pure nature etagère kan prachtig in je tafeldecoratie worden geïntegreerd en individueel worden ingericht. De drie planken van verschillend formaat van hoogwaardig acaciahout bieden ruimte voor lekkernijen zoals noten of arrangementen met lichtjes. Maar de etagèreis ook perfect als fruitschaal of voor het opbergen van sleutels.

In combinatie met het gebogen frame en de ronde voet in zilver wordt de caketribune een elegant decoratief accessoire dat zijn plaats vindt in elk interieur. Onze interieurtip: Combineer de etagèr emet andere meubels van hout of goud en creëer een samenhangend woonconcept!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elke tafel absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.