Moderne 2-delige Set Wandplank Puur Natuur 60cm Goud Mangohout Massief Metaal Handgemaakt - 43501

Je bespaart €14,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 6cm
Breedte 60cm
Diepte 14cm
Materiaal Metaal, mangohout
Kleur Natuurlijk, goud

Omschrijving

Transformeer je muur in een kunstwerk van de natuur met onze handgemaakte set van 2 wandplanken Puur Natuur. Deze planken zijn gemaakt van massief mangohout in een natuurlijke kleurstelling met gouden accenten en belichamen de schoonheid van de natuur in je huis. De afgeronde randen geven elke plank een charmante uitstraling en maken ze tot een blikvanger in elke kamer.

Handgemaakte kwaliteit met metalen ophanging
Elke wandplank is met de hand gemaakt met oog voor detail en is voorzien van een stevige metalen hanger voor eenvoudige montage. De combinatie van mangohout en metaal zorgt niet alleen voor stabiliteit, maar ook voor een moderne, eigentijdse uitstraling die naadloos past in verschillende interieurstijlen. Met de moderne set van 2 Puur Natuur breng je de schoonheid van de natuur rechtstreeks naar je muur. Zo kun je jouw favoriete decoraties perfect in de kijker zetten!

Let op: dit artikel is uitvoerig met de hand gemaakt! Kleine oneffenheden en variaties in afmetingen en gewicht zijn kenmerkend en maken elk exemplaar uniek. Deze eigenschappen beïnvloeden echter op geen enkele wijze de werking van het meubel en vormen geen reden voor een klacht.