Wandplank Heritage 80cm Massief Dennen Hout - 40880

Je bespaart €19,36
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 60cm
Breedte 80cm
Diepte 11cm
Materiaal Massief dennen hout, metaal
Kleur Natuur, zwart

Omschrijving

Ben je constant belangrijke notities kwijt, vergeet je sleutels en ben je constant op zoek naar belangrijke documenten? Dan is onze wandplank van massief denenhout met zwarte metalen applicaties jouw alledaagse held! Naast praktische zes haken, drie briefhouders en een klein klembord biedt het bord ook een groot krijtbord voor persoonlijke boodschappen. De zonnebril is ook altijd binnen handbereik dankzij een extra opbergvak - er is echt een plek voor elk accessoire!

De combinatie van gelakt hout en metalen elementen in used-look perfectioneert het rustieke design en zorgt voor een unieke uitstraling. De plank is bijzonder praktisch als hij direct naast de toegangsdeur in de gang wordt geplaatst, maar het woonaccessoire wordt ook een handig meubelstuk voor het hele gezin op kantoor of in de keuken. Onze interieurtip: plaats je nieuwe wandplank samen met een comfortabele bank en creëer een stijlvolle entree in je huis!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.