Barkast Scorpion 141cm Massief Mango Hout - 40955

Je bespaart €306,90
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 141cm
Breedte 95cm
Diepte 42cm
Schuiflade (HxBxD) 2x 6x40x22cm
Hoogte poten 10cm
Materiaal Massief Mango Hout
Kleur Natuur , Zwart
Aantal flessen 24 flessen

Omschrijving

In de kast vind je alles wat je nodig bent om een ​​uitstekend gevulde huisbar te maken. Glazen, flesjes, de cocktailshaker en nog veel meer vinden hier hun plek en zijn altijd overzichtelijk georganiseerd. In het onderste gedeelte bevindt zich een flessenrek waarin maximaal 24 wijnflessen kunnen worden opgeborgen. Maar als je deze ruimte anders wilt benutten, kun je ook de gehele schapinzet gemakkelijk verwijderen.

Deze barkast is echt iets bijzonders, want zijn bijzondere design trekt meteen ieders aandacht. Een massief lichaam van mangohout rust op een eenvoudig metalen frame, dat inspireert met geweldige kleurovergangen en een opwindende nerf. Het hoogtepunt van het highboard is echter zonder twijfel het uitgebreide 3D-snijwerk dat aan de voorkant is bevestigd. De organische vormen lijken over het oppervlak te vloeien en inspireren door hun buitengewone look en feel.

Omdat het een natuurlijk en handgemaakt product is kunnen er lichte kleurafwijkingen en/of oneffenheden aanwezig zijn.Tevens is het mogelijk dat er lichte knoesten, scheurtjes of zelfs minimale maatverschillen voorkomen, dit maakt ieder product uniek en geeft de charme van het natuurlijke en massieve hout weer.