Massief Houten Wijnrek Sevens Seas 120cm Natuurlijk Dennenhout Zwart Metalen Flessenrek - 43921

Je bespaart €63,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 120cm
Breedte 48cm
Diepte 34cm
Laden H x B x D 12 x 40 x 29cm
Afmetingen vakken H x B x D 10 x 40 x 30cm
Flessenvak 9 x 9 x 31cm
Materiaal gelakt grenenhout, gepoedercoat ijzer
Kleur Natuurlijk, zwart

Omschrijving

Ontdek de wereld van wijn met het moderne Sevens Seas wijnrek! Het flessenrek is niet alleen een praktische opbergoplossing voor uw favoriete wijnen, maar ook een esthetisch hoogtepunt voor uw huis. Het rustieke en toch tijdloze design van grenenhout en zwart ijzer geeft je woonruimte een vleugje industrieel design. Ervaar het zelf en combineer het houten wijnrek met designmeubels die jouw persoonlijke woonstijl onderstrepen!

Met ruimte voor maximaal 20 flessen biedt het Sevens Seas flessenrek de perfecte opbergmogelijkheid voor uw verscheidenheid aan wijnen. Met de geïntegreerde glazenhanger presenteer je je wijnglazen in stijl en berg je ze veilig op. De praktische lade biedt extra ruimte voor wijngerei zoals kurkentrekkers of flesopeners - allemaal binnen handbereik op één plek. De houten plank is gemaakt van hoogwaardige materialen en is met oog voor detail gemaakt. Met de Sevens Seas barkast haal je niet alleen een opbergmogelijkheid in huis, maar ook een stijlvol meubelstuk dat de charme en gezelligheid van je woonruimte onderstreept.

Let op: Omdat dit een natuurproduct is, is elke plank absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoesten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en zorgen voor originaliteit en dragen bij aan de charme van het massief hout. Er kunnen ook kleurverschillen optreden. Geen van deze zaken is reden voor een klacht.