Sculpturaal Wijnrek Arte 100cm Natuurlijk Suar Hout Handgemaakt In Bali Flessenhouder - 41809

Je bespaart €41,00
Levertijd : september (onder voorbehoud)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 101cm
Breedte 28cm
Diepte 19cm
Materiaal Gelakt suar hout
Kleur Natuurlijk bruin

Omschrijving

Het Arte wijnrek is een uniek stuk handgemaakt op Bali van hoogwaardig tropisch suarhout en overtuigt door zijn bijzondere uitstraling. De asymmetrische, bladachtige vorm biedt ruimte voor in totaal 12 flessen naar keuze. De decoratieve plank komt bijzonder goed tot zijn recht in een lege hoek in de woonkamer of naast de bar in de eetkamer. Gemaakt uit één stuk dient het woonaccessoire niet alleen als wijnhouder, maar leent zich ook perfect als bijzonder sculptuur.

Een handgemaakt meesterwerk dat organische vormen combineert met opvallende natuurlijke houtnerven. De natuurlijkheid en robuustheid van de flessenhouder versmelten met het gebogen ontwerp. Of het nu gaat om extra houten meubels, metalen accessoires, een linnenlamp of een dressoir met glazen elementen: het meubelstuk past perfect in elk woonkamerinterieur. Onze tip: Combineer het wijnrek met veel planten, groentinten en natuurlijke materialen om een ​​stedelijke sfeer van natuur en originaliteit in uw sfeer te creëren.

Let op: Omdat dit een natuurproduct is, is ieder exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurverlopen, charismatische knoesten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en dragen bij aan de charme van massief hout. Geen van deze zaken is reden voor een klacht.