Wijnrek Bodega 65cm Witgoud Massief Grenen Hout 14 flessen - 43562

Je bespaart €68,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 66cm
Breedte 52cm
Diepte 52cm
Materiaal Massief grenen hout, metaal
Kleur Wit, goud
Aantal flessen 14 flessen

Omschrijving

Uw wijnrek voor de perfecte presentatie: Dit wijnvat is de perfecte oplossing voor iedereen die zijn wijn stijlvol en elegant wil bewaren. De ton van wit gelakt grenenhout is versierd met goudkleurige metalen decoratie en geeft je huis een vleugje luxe. Het vat biedt ruimte voor maximaal 30 flessen wijn. Zo bewaar je jouw favoriete wijnen in een elegante en praktische opbergmogelijkheid.

Aan twee zijden van de ton bevinden zich glashangers. Zo kunt u uw favoriete bril rechtstreeks op de houder bevestigen en heeft u deze altijd bij de hand. De ton is gemaakt van wit, hoogwaardig grenenhout en heeft een goudkleurige metalen decoratie. Het is dus niet alleen een visuele blikvanger, maar ook een duurzaam meubelstuk. Laat u betoveren door dit stijlvolle wijnvat en geniet van uw wijn in een heel bijzondere sfeer.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.