Wijnrek Kubus 40cm Massief Sheesham Hout - 41137

Je bespaart €31,32
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 40cm
Breedte 40cm
Diepte 25cm
Materiaal Massief Sheesham Hout
Kleur Natuur

Omschrijving

Wijnrek kubus is uniek, handgemaakt item gemaakt van hoogwaardig sheeshamhout en maakt indruk met zijn ongewone uitstraling. De op maat gemaakte vakken bieden voldoende ruimte om acht wijnflessen op te bergen en te plaatsen. Ook ongebruikelijke flesvormen slaan een goed figuur in deze originele wijnbewaarkast. In combinatie met meerdere gestapelde kubus elementen creëer je je eigen individuele wijnrek. De flessenopberger is ook perfect als bijzettafeltje!

Een handgemaakt meesterwerk dat moderne organische vormen combineert met opvallende natuurlijke houtnerven. De natuurlijkheid en robuustheid van de wijnrek wordt gecombineerd met het puristische design van de heldere randen. Ze zorgen voor een natuurlijke en harmonieuze sfeer. De houten meubelen van kubus zullen uw liefde voor de natuur weerspiegelen als prachtige kunstvoorwerpen in uw kamers. Jij en je vrienden zullen versteld staan ​​van de natuurlijke sfeer!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht