Wijnrek Seven Seas 100cm Massief Grenen Hout 24 flessen - 43564

Je bespaart €81,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 99cm
Breedte 56cm
Diepte 30cm
Materiaal Massief grenen hout, metaal
Kleur Bruin
Aantal flessen 24 flessen

Omschrijving

Het Seven seas wijnrek overtuigt door zijn bijzondere uitstraling en hoogwaardige materialen. Het rek is gemodelleerd naar een echt wijnvat en maakt vooral indruk door het grote wereldkaartontwerp. De body van het vat is gemaakt van massief grenenhout, terwijl twee decoratieve strips met gouden klinknagels de look een bijzondere uitstraling geven. Het open wijnrek biedt ruimte voor maximaal 24 flessen, terwijl de hangers aan beide zijden ook extra opbergruimte bieden voor uw favoriete wijnglazen.

Of het nu gaat om witte of rode wijn, flessen mousserende wijn of fijne champagne: al uw schatten worden hier perfect gepresenteerd. De opbergruimte van het wijnrek kan ook uitstekend gebruikt worden als klein aanrecht waar het glas wijn en snacks bewaard kunnen worden. Onze interieurtip: Combineer het wijnrek met bijpassende barkrukken of andere meubels in koloniale stijl en creëer een harmonieus inrichtingsconcept!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.