Eetkamerbank Genesis Natuur 200cm Massief Acacia Hout Met Rugleuning - 42065

Je bespaart €117,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 82cm
Breedte 200cm
Diepte 50cm
Zithoogte 44cm
Poten BxD 8x4cm
Materiaal Massief Acacia Hout, Metaal
Kleur Natuur, Antraciet

Omschrijving

Ontdek onze grote Genesis bank met een lengte van 200 cm en een comfortabele rugleuning! Als een speciaal hoogtepunt werden de randen van de bank verwerkt zodat het oorspronkelijke karakter en de natuurlijke indruk van een stuk van een enorme acaciaboom wordt gecreëerd. Alsof je een grote boom precies in het midden hebt gezaagd om er de zitplaats van te maken! De trendy industriële look voor je sfeer.

Pas na een langere droogfase worden de schors verwijderd en worden de randen geschuurd, geolied en aan het oppervlak afgedicht, zodat je onbezorgd kunt genieten van jouw avonden met je vrienden en familie. De enorme bank kan ook een paar kleine hobbels met zich meebrengen, die de serie dat zekere "iets" geven. De bank wordt ondersteund door een zeer solide sledeframe met een moderne industriële afwerking.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor klachten.