Eetkamerbank Makassar Natuur 160cm Massief Sheesham Hout - 15520

Je bespaart €53,15
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 45cm
Breedte 160cm
Diepte 35cm
Materiaal Massief Sheesham hout
Kleur Natuur

Omschrijving

Het hardhout is bijzonder stabiel en ongevoelig, de boom groeit zelfs bij wisselende temperaturen en hevige regenval. Deze eigenschappen maken dit hout bijzonder duurzaam en mooi meubilair. De massieve bank MAKASSAR van Sheesham-hout maakt indruk met zijn eenvoudige elegantie. Natuurlijkheid en de enorme charme gecombineerd met puristisch design stralen een natuurlijke en heldere sfeer uit. Sheesham staat bekend om zijn indrukwekkende nerf, wat het kostbare hout absoluut uniek maakt - ervaar het zelf!

De unieke nerf maakt elke stoel uniek. Het natuurlijke hout vertoont oneffenheden en kleurafwijkingen, deze zijn prachtig om je liefde voor de natuur weer te geven als prachtige kunstwerken in je kamers. Gecombineerd met de exclusieve MAKASSAR tafels en de eveneens natuurlijke MAKASSAR serie, verfijn jij je sfeer en creëer je een unieke mediterrane flair.

Let op: aangezien het een natuurproduct is, is elke bank absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor klachten.