Sale

Eettafelbank Makassar Natuur 160cm Massief Sheesham Hout - 15520

Speciale prijs € 199,95 Normale prijs € 250,95
Je bespaart: € 51,00
Levertijd: 1 - 3 weken (onder voorbehoud)
Ventura Design betaalmethodes
  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 45cm
Breedte 160cm
Diepte 35cm
Kleur Natuur
Materiaal Sheeshamhout

Het hardhout waar deze bank van gemaakt is heel stabiel en ongevoelig, de boom groeit in wisselende temperaturen en zware regenval. Natuurlijkheid en robuustheid in combinatie met het puristische design zorgen voor een natuurlijke heldere look. Het natuurlijke hout heeft oneffenheden en kleurafwijkingen, deze versterken de natuurlijke look en maken elke bank uniek. Combineer de bank met andere meubels uit de Makassar serie om de natuurlijke look compleet te maken. De bank is 160 cm breed, 45 cm hoog en 35 cm diep. 


Het hardhout is bijzonder stabiel en ongevoelig, de boom groeit zelfs bij wisselende temperaturen en hevige regenval. Deze eigenschappen maken dit hout bijzonder duurzaam en mooi meubilair. De massieve bank MAKASSAR van Sheesham-hout maakt indruk met zijn eenvoudige elegantie. Natuurlijkheid en de enorme charme gecombineerd met puristisch design stralen een natuurlijke en heldere sfeer uit. Sheesham staat bekend om zijn indrukwekkende nerf, wat het kostbare hout absoluut uniek maakt - ervaar het zelf!


De unieke nerf maakt elke stoel uniek. Het natuurlijke hout vertoont oneffenheden en kleurafwijkingen, deze zijn prachtig om je liefde voor de natuur weer te geven als prachtige kunstwerken in je kamers. Gecombineerd met de exclusieve MAKASSAR tafels en de eveneens natuurlijke MAKASSAR serie, verfijnt u uw sfeer en creëert u een unieke mediterrane flair.