Bureau Scorpion 100cm Natuur Massief Mango Hout - 38945

Je bespaart €46,13
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 77cm
Breedte 100cm
Diepte 50cm
Afstand tussen poten 81cm
Open vak (HxBxD) 10x96x50cm
Materiaal Metaal, massief mango hout
Kleur Zwart, natuur

Omschrijving

Met het expressieve ontwerpbureau wordt elk kantoor en studeerkamer een echte eyecatcher. Deze komt vóór het prachtige tafelblad van mangohout, het is ontworpen in een mooi afgewerkte plankenlook. Hier zijn de werken van het licht na de planken als een uniek tafelblad met waardevolle, haptische eigenschappen en is de unieke nerf van het bijzonder effectief. De filigrane haarspeldpoten van Zwart metaal vormen een mooi contrast met het massieve hout en geven de tafel een Zekere Lichtheid.

Vervolgens heeft het grote werkoppervlak het bureau ook een dooropening opbergvak waarin je geakkelijk mappen, papieren en andere kantoorbenodigdheden kunt opbergen. Dankzij de subtiele vormgeving is het massieve gebouw van het kantoor opgebouwd uit combinaties met een groot verschil in inrichting, kleuren en materialen. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een echte feelgood-sfeer rond je nieuwe werkplek.

Omdat het een natuurlijk en handgemaakt product is kunnen er lichte kleurafwijkingen en/of oneffenheden aanwezig zijn. Tevens is het mogelijk dat er lichte knoesten, scheurtjes of zelfs minimale maatverschillen voorkomen, dit maakt ieder product uniek en geeft de charme van het natuurlijke en massieve hout weer.