Betaalmogelijkheden

Bij VenturaDesign.nl hebt u de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden, u bepaalt zelf via welke mogelijkheid u betaalt. Alle betalingen gaan via een beveiligde SSL- verbinding, op die manier zijn alle gegevens beschermd en kunnen ze niet worden gelezen door derden. Alle vermelde prijzen op onze website zijn inclusief 21% btw.

VenturaDesign.nl kent de volgende betaalmogelijkheden:

  • iDEAL
  • Mister Cash
  • Overboeking per bank
  • PayPal
  • CreditCard
  • Achteraf betalen per pin/contant (alleen bij afhalen)

iDEAL

Bij VenturaDesign.nl kunt u gemakkelijk en snel betalen met iDEAL. Kiest u voor deze betaalwijze, dan betaalt u het gevraagde bedrag online via uw eigen bank. Aan deze betaalmethode zijn verder geen kosten verbonden. U kunt betalen met iDEAL als u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regio Bank, KNAB, Van Lanschot of Triodos Bank.

MisterCash

Met Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Gebruik maken van Mister Cash is mogelijk zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Betalen met Mister Cash is heel eenvoudig en verloopt snel. Aan deze betaalmethode zijn verder geen kosten verbonden. Mister Cash is voor Belgische klanten de meest gebruikte online betaalmogelijkheid en wordt niet in Nederland verstrekt door banken.

Overboeking per bank

Wanneer u tijdens het bestelproces kiest voor de betaalmethode “Overboeking” en vervolgens klikt op “Plaats bestelling” ontvangt u een orderbevestiging per mail. In deze orderbevestiging staan alle betaalgegevens om uw order te betalen per bank. Let er op dat u bij het overschrijven van de bedragen uw ordernummer als referentie gebruikt zodat wij deze kunnen koppelen met uw bestelling. Zodra de betaling bij ons binnen is zal de order bij ons worden verwerkt en ontvangt u bericht betreffende de levertijd van uw bestelling. Aan deze betaalmethode zijn verder geen kosten verbonden.

PayPal

Met PayPal hoeft u geen gegevens van uw bankrekening of van uw creditcard door te geven. U betaald eenvoudig met uw e-mailadres en uw wachtwoord via uw eigen PayPal account. U kunt gratis een PayPal account aanmaken door uw creditcard of bankrekening te koppelen aan een PayPal account. Voor meer informatie over het aanmaken van een PayPal account zie: www.paypal.com. De kosten voor een betaling via PayPal zijn 2,5% van het totale orderbedrag, deze kosten worden één op één doorberekend.

CreditCard

Wanneer u kiest voor de betaalmethode CreditCard zijn de volgende gegevens vereist: creditcardnummer, vervaldatum, naam kaarthouder en de 3 cijferige beveiligingscode. Bij Ventura-Design.nl zijn o.a. creditcards van MasterCard, Visa en American Express toegestaan. De kosten voor een betaling met een CreditCard zijn 2,5% van het totale orderbedrag, deze kosten worden één op één doorberekend.

Achteraf betalen per pin/contant (alleen bij afhalen)

Wanneer u uw bestelling bij ons magazijn komt afhalen kunt u het volledige bedrag ook pinnen of contant betalen. Kies hiervoor in de winkelwagen voor de betaalmethode ‘Achteraf per pin/contant’. Zodra uw bestelling gereed staat ontvangt u van ons een bericht dat u de bestelling kan komen afhalen. Let wel op dat u voldoende betalingslimiet hebt op uw pinpas, bestellingen die niet (volledig) betaald zijn worden niet afgegeven. Bestellingen die bij u thuis worden afgeleverd kunnen niet achteraf worden betaald, onze transporteur ondersteunt deze service namelijk (nog) niet.