Bijzettafel Goa 30cm Massief Acacia Hout - 35899

Je bespaart €33,09
Levertijd : juni (onder voorbehoud)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 30cm
Breedte 50cm
Diepte 45cm
Materiaal Massief Acacia Hout
Kleur Natuur

Omschrijving

De massieve bijzettafel GOA gemaakt van echte acacia kan op vele manieren in je woonkamer worden geïntegreerd. Of het nu gaat om chique huismeubels, praktische opbergruimte of een kruk die ruimte biedt, de nobele boomstam zet natuurlijke accenten en wordt een absolute blikvanger in elke kamer. Laat de natuur bij je intrekken!

De jaarringen en de natuurlijk gegroeide vorm maken elke salontafel tot een echt exemplaar. De uitvoerig gedroogde en ecologisch gewaxte acaciaboomstam staat voor een zeldzame en individuele sfeer. Een zeldzaamheid die dankzij zijn liefdevolle afwerking zorgt voor prachtige woonmomenten!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elke kruk absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.