Bijzettafel Infinity Home Grijs 60cm Massief Mango Hout - 39402

Je bespaart €42,11
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 45cm
Breedte 60cm
Diepte 60cm
Materiaal Massief Mango Hout, Metaal
Kleur Grijs, Zwart

Omschrijving

Als jij je sfeer wilt aanvullen met een zeer speciale blikvanger met een industriële uitstraling, is onze INFINITY HOME bijzettafel de juiste keuze. De compacte tafel biedt een bijzonder succesvolle symbiose van een ruw, intelligent samengesteld metalen frame in een gebogen industriële afwerking en een massief tafelblad gemaakt van exotisch mangohout met een grijze afwerking. Het hout is gerangschikt in een mozaïekachtig plankpatroon, zodat het geweldige gevoel van het oppervlak in het bijzonder wordt benadrukt.

De tijdloze combinatie van zwart metaal en massief hout kan moeiteloos worden gecombineerd met een breed scala aan stijlen en meubels zodat jij je creativiteit de vrije loop kunt laten bij het ontwerpen van je huis. Of het nu gaat om een ​​hoekbank van licht linnen, een bank in lederlook of de fauteuil van microvezel in felle kleuren: INFINITY HOME zal zich altijd aanpassen aan de sfeer en verrijken met zijn elegante ontwerp.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor klachten.