Bijzettafel Savoy Zilver 35cm - 35735

Je bespaart €23,06
Levertijd : mei (onder voorbehoud)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 55cm
Breedte 35cm
Diepte 35cm
Materiaal Aluminium
Kleur Zilver

Omschrijving

Geef je huis een fris, luxe accent met deze elegante design bijzettafel. Met deze bijzettafel, vervaardigd volgens traditionele sjablonen in een modern geïnspireerde uitvoering, is elk stuk uniek. De tafel, die als decoratief element kan worden gebruikt, is handgemaakt en kan dankzij de solide aluminium afwerking ook als opbergtafel worden gebruikt.

Aluminium is een veelzijdig materiaal waarvan u ook bij de inrichting van uw woonruimte kunt profiteren. Zo is deze bijzettafel door het gebruikte materiaal erg licht en met weinig moeite eenvoudig te verplaatsen en te herschikken. Bovendien is het gepolijste oppervlak relatief ongevoelig voor krassen of andere beschadigingen. Met deze sierlijke archieftafel hoef je je geen zorgen te maken over gemorste drankjes.

De design bijzettafel fascineert vooral door de licht reflecterende oppervlakken, die, afhankelijk van de lichtinval, voor zeer esthetische effecten kunnen zorgen. Als echte blikvanger kan je met deze discrete tafel een woonkamer of gang het visuele referentiepunt geven. De smalle en torenhoge vorm kan zelfs in krappe ruimtes netjes worden geïntegreerd in bestaande faciliteiten.