Eetkamerbank Genesis Natuur 160cm Massief Acacia Hout - 42059

Je bespaart €64,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 47cm
Breedte 160cm
Diepte 40cm
Poten (BxD) 8x4cm
Dikte blad 35mm
Materiaal Geolied Massief Accacia Hout, ijzer
Kleur Natuur, antraciet

Omschrijving

Ontdek onze grote Genesis bank met een lengte van 160 cm! Als een speciaal hoogtepunt werden de randen van de bank verwerkt zodat het oorspronkelijke karakter en de natuurlijke indruk van een stuk van een enorme acaciaboom wordt gecreëerd. Alsof je een grote boom precies in het midden hebt gezaagd om er de zitplaats van te maken! Dit wordt mogelijk gemaakt door een speciaal ontwikkelde machine die het hout in de oorspronkelijke staat snijdt met de schors tot de gewenste plaatdikte of dikte.

Pas na een langere droogfase worden de schors verwijderd en worden de randen geschuurd, geolied en aan het oppervlak afgedicht, zodat je onbezorgd kunt genieten van je avonden met vrienden en familie. De enorme bank kan ook een paar kleine hobbels met zich meebrengen, die de serie dat zekere "iets" geven. De bank wordt ondersteund door een zeer solide sledeframe met een moderne industriële afwerking.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor klachten.