Eettafel /Bureau Ghost 120cm Glas - 22862

Je bespaart €110,05
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 73cm
Breedte 120cm
Diepte 70cm
Bladdikte 2cm
Materiaal Veiligheidsglas
Kleur Groenachtig transparant

Omschrijving

De eettafel ‘Ghost’ is modern en is gemaakt uit één stuk veiligheidsglas. Tijdens het proces wordt het glas verwarmd en gebogen en daarna zo snel mogelijk afgekoeld. Dit proces zorgt ervoor dat er niet wordt gelast en er mooie afgeronde hoeken aan deze tafel zitten. U kunt deze tafel op veel verschillende manieren gebruiken. U kunt deze tafel gebruiken als eettafel maar ook als bureau, dit glazen ontwerp kan in veel verschillende ruimtes worden geplaatst. Het is een eyecatcher voor elke ruimte! De tafel is 120 cm breed, 75 cm hoog en 70 cm diep. Het glas is 12 mm dik. 

De meubelserie FANTOME wordt vakkundig gepresenteerd in een modern en eersteklas glasontwerp.De eettafel, gemaakt uit één stuk, maakt indruk met zijn hoogwaardige gebogen glasplaat, die in een complex proces werd verwarmd en zo snel mogelijk werd afgekoeld. Dit speciale proces zorgt voor productie zonder lijmpunten.

De afgeronde hoeken perfectioneren een geweldige tafel die op veel manieren kan worden gebruikt. Of het nu gaat om een ​​eettafel in combinatie met moderne sledestoelen of om een ​​praktische kantoortafel met een grote opbergruimte, het prachtige glazen design kan in elke kamer worden geplaatst. De volledig glazen tafel combineert functionaliteit met een prachtig ontwerp, een blikvanger voor elke kamer!