Dressoir Barracuda 160cm Massief Gerecycled Hout - 37032

Je bespaart €372,44
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 75cm
Breedte 160cm
Diepte 40cm
Materiaal Teak, RVS
Kleur Natuur, zilver

Omschrijving

Het opvallend gerecyclede teak, gekenmerkt door tientallen jaren worsteling met natuur en weer, maakt dit meubelstuk onmiskenbaar eenmalig. Gemaakt van steigers, boten en oude vissershuizen, dit meubel vertelt ons zijn verhaal. Ontdek meubels die niet van de plank zijn en een unieke flair hebben. De kenmerkende kleuren en groeven van het teak gecombineerd met het RVS maken dit meubel iets heel bijzonders.

Het massieve dressoir BARRACUDA is een geslaagde combinatie van natuurlijke en moderne elementen. Het rustieke oppervlak bestaat uit oude houten planken en valt op door een ontwerp dat dicht bij de natuur staat. De door de natuur gecreëerde scheuren en groeven zijn opzettelijk verwerkt en achtergelaten.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor klachten.