Dressoir Fluid 160cm Massief Mango Hout - 40244

Je bespaart €251,66
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 86cm
Breedte 160cm
Diepte 38cm
Hoogte poten 24cm
Vakken 6x (HxBxD) 28x51x34cm
Materiaal Mangohout, metaal
Kleur Bruin, zwart

Omschrijving

Extravagant design ontmoet hier veel opslagruimte. Het dressoir FLUID inspireert op het eerste gezicht met een bijzonder complex frontdesign. Het mangohout is verduisterd met een speciale afwerking en de voorkant is uitvoerig afgewerkt met een organisch patroon. De gebogen lijnen lopen in willekeurig gerangschikte patronen over het hout, zodat elk bord een uniek stuk is, waarvan de voorkant altijd uniek is gedecoreerd.

Naast het extravagante design kan het massieve board ook stralen met innerlijke waarden. Achter de deuren vind u zes ruime vakken die u heerlijk kunt vullen met al je huishoudelijke artikelen. Of het nu gaat om boeken, schalen of hifi-accessoires: alles heeft hier zijn plaats en kan netjes worden bewaard en aan het zicht worden onttrokken. Bepaal eenvoudig in welke van uw woonkamers het dressoir het beste past en kijk uit naar een prachtig uniek stuk in uw huis!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor klachten.