Dressoir Genesis 170cm Massief Acacia Hout - 42075

Je bespaart €229,62
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 88cm
Breedte 170cm
Diepte 45cm
Materiaal Acaciahout, metaal
Kleur Natuur, antraciet

Omschrijving

Ontdek ons ​​grote dressoir Genesis van massief acacia! Als bijzonder hoogtepunt zijn de randen van het dressoir bewerkt zodat het originele karakter en de natuurlijke indruk van een enorme acaciaboom ontstaat. Pas na een langere droogfase wordt het uitgebreide proces gebruikt, enerzijds om de schors te verwijderen en anderzijds om de randen te schuren, te oliën en af ​​te dichten op het oppervlak.

In combinatie met het hoogwaardige grijze sledeframe in industriële afwerking wordt het dressoir een echte eyecatcher in huis. De vier kastdeuren en twee grote lades bieden voldoende opbergruimte voor het opbergen van borden. Het ontwerp wordt afgerond door de grijze bies die bij het sledeframe past. Bijzonder slim: het bord is voorzien van verstelbare scharnieren. Door omstandigheden zoals temperatuurschommelingen en de natuurlijke vorm van het hout kunnen de deuren kromtrekken. Door de bijgeleverde scharnieren correct af te stellen, kunt u deze eenvoudig aanpassen zodat er een harmonieus beeld ontstaat.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor klachten.