Dressoir Illusion 160cm Massief Mango Hout - 40051

Je bespaart €266,26
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 75cm
Breedte 160cm
Diepte 45cm
Vakken 4x (HxBxD) 27x77x34cm
Materiaal Mangohout, metaal
Kleur Natuur, zwart

Omschrijving

Met dit dressoir trekt een bijzonder meubelstuk bij u in. De grote voordeuren en de carrosserie zijn gemaakt van massief mangohout en zijn uitvoerig handgemaakt met zwarte stippen in een betoverend patroon. Dankzij dit uitgebreide oppervlakontwerp doet het bord zijn naam eer aan! Het bijna groenachtig geelachtige mangohout bekoort ook met spannende kleurovergangen en individuele nerf.

Achter de twee deuren bevinden zich vier compartimenten van hetzelfde formaat. Het dressoir biedt u dus voldoende opbergruimte voor al het keukengerei dat u wil opbergen. Servies en glazen in de eetkamer, boeken in de woonkamer of archief- en schrijfbenodigdheden op kantoor: het extravagante bord slaat een uitstekend figuur in elke kamer en kan op verschillende manieren met andere meubels worden gecombineerd - ervaar het zelf!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor klachten.