Dressoir Lagos 135cm Massief Sheesham Hout - 22686

Je bespaart €241,49
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 70cm
Breedte 135cm
Diepte 43cm
Schuiflade 3x (HxBxD) 15x35x35cm
Vak 4x (HxBxD) 30x45x35cm
Materiaal Gelakt sheeshamhout
Kleur Natuur

Omschrijving

Solide, exclusief en met veel klasse presenteert dit mooie en degelijke dressoir PURE zich. De prachtige nerf die typisch is voor Sheesham-hout en de natuurlijke gebruikssporen stralen rustieke en mediterrane flair uit in uw ambiance. Het 135 cm brede dressoir straalt met een chique, eenvoudig en tijdloos design. Achter de twee grote deuren en in de drie lades vind u voldoende opbergruimte voor al uw waardevolle spullen.

Dit dressoir is een echt design meesterwerk. De natuurlijkheid en robuustheid van het bord combineren met het puristische design en zorgen voor een natuurlijke en heldere sfeer. De meubels weerspiegelen uw liefde voor de natuur als prachtige kunstwerken in uw kamers. Bijzonder slim: het bord is voorzien van verstelbare scharnieren. Door omstandigheden zoals temperatuurschommelingen en de natuurlijke vorm van het hout kunnen de deuren kromtrekken.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor klachten.