Dressoir Living Edge 160cm Wild Eiken - 39435

Je bespaart €269,59
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 88cm
Breedte 160cm
Diepte 45cm
Hoogte Poten 23cm
Schuiflade 3x (HxBxD) 8x45x35cm
Materiaal Wilde eik, eikenfineer
Kleur Natuurlijk, antraciet

Omschrijving

Unieke look gecombineerd met veel opbergruimte: met dit dressoir zijn beide vakkundig gecombineerd. Bij het bewerken van het oppervlak werd groot belang gehecht aan de originaliteit van het hout. De karakteristieke nerf, knotholes, kleurovergangen en ruwe delen vormen samen een indrukwekkend totaalbeeld, waardoor elk dressoir een opvallende one-off is. De houten panelen zijn natuurlijk, ondanks het oppervlak met al hun natuurlijke houtelementen, zorgvuldig verzegeld voor dagelijks gebruik.

Het lichaam met zijn opwindende korrel rust op vier gespreide voeten op zwart metaal. Samen met de zwarte sierlijst, die de laden visueel van de deuren scheidt, geven ze het bord een vakkundige industriële uitstraling. Achter de deuren bevinden zich in totaal zes opbergvakken, waarin u al uw huishoudelijke artikelen kunt opbergen, beschermd tegen het zicht. 

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor klachten.