Dressoir Mystic Living 145cm Massief Sheesham Hout - 39742

Je bespaart €200,77
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 75cm
Breedte 145cm
Diepte 40cm
Lades (HxBxD) 13x40x31cm
Vakken (HxBxD) 25x45x34cm
Materiaal Massief sheesham hout
Kleur Natuur

Omschrijving

Als je veel opbergruimte nodig hebt en tegelijkertijd op zoek bent naar een hoogwaardige blikvanger voor je sfeer, dan is dit dressoir van massief sheeshamhout een perfecte keuze. De individuele nerf van het hout wordt extra geënsceneerd door het extravagante 3D-patroon van de deuren. Dit is zorgvuldig met de hand gemaakt en laat het bord stralen met een geweldig, haptisch effect.

De delicate metalen knoppen passen onopvallend in het ontwerp van het dressoir. Ze kunnen worden gebruikt om de drie ruime lades en de twee deurvakken te openen. Hier kunt u al uw woongerei kwijt. De plank kan stijlvol in elke woonkamer geplaatst worden. Of het nu in de hal, in de woonkamer, slaapkamer of op kantoor is: de massief houten plank is altijd een unieke blikvanger in je huis!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.