Dressoir Organic Living 175cm Mango Hout - 39233

Je bespaart €272,77
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 75cm
Breedte 175cm
Diepte 45cm
Hoogte voeten 13cm
Vak 4x (HxBxD) 28x86x34cm
Materiaal Mangohout, metaal
Kleur Natuur, zwart

Omschrijving

Met dit design dressoir wordt je huis een heel bijzondere plek. De massieve body van hoogwaardig mangohout inspireert met de voor deze houtsoort typische nerf, die bijzonder expressief en intens is. Het hoogtepunt van het bord is zonder twijfel de uitbundig ontworpen fronten van de vier deuren. De organische vormen, gecreëerd dankzij de uitgebreide verwerking van talrijke berkenhouten panelen, laten het bord bijna levend lijken en trekken ieders aandacht.

De natuurlijke flair van het bord kan perfect worden geïntegreerd in elke woonruimte en kan ook gemakkelijk worden gecombineerd met verschillende meubels en woonstijlen. Naast het bijzondere design biedt het dressoir natuurlijk ook veel opbergruimte. Er zijn vier grote vakken achter de deuren, waarin je boeken, glazen, schalen en dergelijke veilig kunt opbergen. Je kunt ook foto's, bloemen of een lamp op de grote plank plaatsen.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor klachten.