HERFSTACTIE!! Nu tot 25% korting op alles!!

Loopt af in:

Dressoir Zwart Scorpion 177cm Massief Mango Hout - 39232.1

Normale prijs € 1.020,95 Speciale prijs € 776,11
Je bespaart: € 244,84
Levertijd: 1 - 3 weken (o.v.)
Ventura Design betaalmethodes
  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 76cm
Breedte 177cm
Diepte 38cm
Vakken 4x 86cm x 26cm x 27cm (BxHxD)
Materiaal Gelakt mangohout, metaal
Kleur Zwart, goud

Omschrijving

Houdt u van het buitengewone en mist uw sfeer nog een beetje opslagruimte? Dan is ons extravagante dressoir precies wat u zoekt. Een massief mangohouten lijf in een opwindend donkergrijs rust op een eenvoudig metalen frame in goud. Het hoogtepunt van het bord is zonder twijfel het uitgebreide 3D-snijwerk dat aan de vier deuren is bevestigd. De organische vormen lijken over het oppervlak te stromen en inspireren met hun buitengewone uiterlijk en gevoel.

Maar niet alleen het uiterlijk van het dressoir inspireert vanaf het eerste moment. Ook het interieur is veelbelovend. Er zijn vier grote vakken in natuurlijk mangohout kijken achter de uitbundig ontworpen deuren. Er is dus voldoende ruimte om borden, boeken of glazen beschermd tegen het zicht op te bergen. Onze tip: combineer het bord met een paar gouden woonaccessoires - dit creëert gemakkelijk een samenhangend totaalconcept en het bord komt tot zijn recht.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor klachten.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen neem dan contact op met de klantenservice van VenturaDesign.