Eetkamerstoel Dutch Comfort Greige Fluweel Met Armleuning - 39177

Je bespaart €56,15
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 82cm
Breedte 67cm
Diepte 63cm
Zithoogte 47cm
Materiaal Fluweel, Metaal
Kleur Greige

Omschrijving

Alsje op zoek bent naar een bijzonder comfortabele stoel met een geweldig design, moet je nu eens goed kijken. Onze comfortabele retroklassieker met extra dikke vulling op de zitting en rugleuning maakt indruk met zijn tijdloze en trendy design. De zwart metalen poten vormen een mooi contrast met de zitschaal met greige glanzend fluweel. Neem plaats en ervaar hoe elke familiebijeenkomst een waar genoegen wordt!

Mist je eetkamer nog iets om een ​​goed afgeronde algehele look te creëren? Wil je niet zonder een vleugje retro gecombineerd met een beetje extravagantie, dan zijn de DUTCH stoelen de juiste keuze. Ze harmoniëren perfect met massief houten tafels, maar zien er ook geweldig uit naast elegante metalen tafels. En met dit design-highlight wordt de kantoortafel snel je nieuwe favoriete plek - laat het werk voorbij vliegen en geniet in gelijke mate van zitcomfort en geweldig design!

Let op. Dit product is alleen te koop in sets van 2 stuks. De prijs is per stuk. Voor vragen/opmerkingen kunt u contact opnemen met de klantservice.

Gerelateerde producten

Eetkamerstoel Dutch Comfort Zilvergrijs Met Armleuning - 39176
Speciale prijs €222,80 Normale prijs €278,95
Eetkamerstoel Dutch Comfort Taupe Fluweel Met Armleuning - 38618
Speciale prijs €199,81 Normale prijs €258,95