Eettafel Barracuda 180cm Massief Hout - 36648

Aanpasbare opties:

Je bespaart €249,64
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 75cm
Breedte 180cm
Diepte 100cm
Bladdikte 4cm
Materiaal Massief hout, gehard glas, RVS
Kleur Natuur

Omschrijving

Het opvallend hout, gevormd door tientallen jaren strijd met de natuur en het weer, maakt van dit meubelstuk een onmiskenbaar unicaat. Dit meubel vertelt ons zijn verhaal. Ontdek meubels die niet standaard zijn en een unieke flair uitstralen. De onmiskenbare kleuren en groeven van het teakhout in combinatie met het moderne, dikke veiligheidsglas blad en het RVS maken dit meubel tot iets heel bijzonders.

De massieve console Barracuda is een geslaagde combinatie van natuurlijke en moderne elementen. Het rustieke tafelblad bestaat uit oude houten planken en maakt indruk met een design dat dicht bij de natuur staat. De scheuren en groeven die door de natuur zijn ontstaan, zijn bewust verwerkt en zo gelaten. Dit maakt elk exemplaar uniek! Het tafelblad, gemaakt van antiek teak boothout, rust op een lineair RVS frame. Hierdoor staat de console veilig en stabiel en combineert modern design met natuurlijke elementen. Vooral in combinatie met de bijbehorende glasplaat maakt het meubel indruk. Dit zorgt voor een vlak oppervlak zonder de unieke houten planken en hun mooie nerven te bedekken. Nobel, functioneel en met een verbluffende look, deze console wordt het middelpunt van je huis.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elke tafel absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.