Eettafel Infinity Home 160cm Massief Mango Hout- 39286

Je bespaart €206,40
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 76cm
Breedte 160cm
Diepte 90cm
Bladdikte 4 cm (2,5 cm bord met 1,5 cm frame)
Materiaal Mangohout, metaal
Kleur Natuur, zwart

Omschrijving

Met deze indrukwekkende eettafel wordt elk diner en ontbijt een heel bijzondere ervaring. De unieke eettafel inspireert met een buitengewoon tafelblad gemaakt van kunstig geassembleerd mangohout. Dit is gerangschikt in een mozaïekachtig plankontwerp en scoort met individuele nerf en opvallende kleurovergangen in het hout. De stabiele X-poten van zwart gepoedercoat ijzer vormen een harmonieus contrast met het natuurlijke hout.

Het spannende patroon van het tafelblad doet enigszins denken aan een oude, rustieke haldeur. In combinatie met de ijzeren poten biedt de tafel een perfecte combinatie van natuurlijke living flair en trendy industrieel design.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elke tafel absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.