Eettafel Mystic Living 160cm Massief Sheesham Hout - 38412

Je bespaart €96,83
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 75cm
Breedte 160cm
Diepte 90cm
Materiaal Massief sheesham hout
Kleur Natuur

Omschrijving

Elke maaltijd wordt hier een hoogtepunt! Onze Mystic Living eettafel is volledig gemaakt van hoogwaardig sheeshamhout. Het edele hout staat wereldwijd bekend om zijn indrukwekkende nerf, wat het hout absoluut uniek maakt. Dit wordt benadrukt door het lakwerk en is bijzonder aantrekkelijk.

Of het nu gaat om het ontbijt in kleine groepen of het diner samen met vrienden, de massieve eettafel zal altijd het middelpunt van uw gesprekken zijn. Het slijtvaste hout overtuigt niet alleen door zijn ongewone uiterlijk, maar ook door het fluweelzachte, warme gevoel van het oppervlak. Om de schoonheid van de tafel nog meer te benadrukken, raden we aan om hem te combineren met een bijpassend dressoir of console uit de gelijknamige serie.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.