Eettafel Mosaico 200cm Massief Sheesham Hout - 38413

Je bespaart €166,62
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 75cm
Breedte 200cm
Diepte 100cm
Bladdikte 2cm
Materiaal Gelakt sheeshamhout
Kleur Natuur

Omschrijving

Elke maaltijd is hier een hoogtepunt! Onze eettafel Mosaico is volledig gemaakt van hoogwaardig sheeshamhout. Het edele hout staat wereldwijd bekend om zijn indrukwekkende nerf, wat het hout absoluut uniek maakt. Dit wordt benadrukt door het lakwerk en is bijzonder mooi.

Of het nu gaat om een ​​ontbijt in kleine groepen of om samen te dineren in een grote groep met vrienden, de enorme eettafel wordt elke keer weer het middelpunt van uw gesprekken. Het resistente hout maakt ook niet alleen indruk met zijn ongewone uiterlijk, maar ook met een fluweelachtig, warm gevoel aan de oppervlakte. Om de schoonheid van de tafel te benadrukken raden we aan deze te combineren met een bijpassend dressoir of console uit de gelijknamige serie.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elke tafel absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.