Eettafel Thor 240cm Wild Massief Eiken Hout - 38461

Je bespaart €309,30
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 76cm
Breedte 240cm
Diepte 100cm
Bladdikte 40mm
Poten (BxD) 10x10cm
Materiaal Eikenhout, metaal
Kleur Natuur, grijs

Omschrijving

De thor eettafel is een prachtig voorbeeld van hoe de industriële uitstraling en een vleugje landleven prachtig gecombineerd kunnen worden. Met deze eettafel van massief wild eikenhout krijg je een uniek stuk, dat er met de ruwe structuur van het blad bijzonder authentiek en natuurlijk uitziet. Bij de verwerking van het tafelblad werd veel belang gehecht aan de originaliteit van het hout. De karakteristieke nerf, knotholes, kleurovergangen, ruwe secties en natuurlijke inkepingen vormen samen een indrukwekkend totaalbeeld dat van elke eettafel een opvallend exemplaar maakt. Het blad van natuurlijk wild eiken is natuurlijk zorgvuldig afgedicht voor dagelijks gebruik, ondanks het oppervlak met al uw individuele houten kenmerken.

Wilde eik is perfect voor gebruik als tafelblad omdat het extreem duurzaam is, zodat het niet de dagelijkse "spanningen" van het gebruik aankan. Een tafel voor het leven - zo zou je de thor eettafel kunnen omschrijven. Het stevige tafelblad maakt niet alleen indruk met zijn robuustheid, maar zorgt ook met zijn karakteristieke houten kenmerken voor een natuurlijke uitstraling.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elke tafel absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren, inkepingen of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.