Hanglamp Glow 50cm Zwart/Goud- 10717

€ 129,95
Ventura Design betaalmethodes

Inclusief gratis 30 dagen retourrecht
Inclusief gratis verzending vanaf € 500,-


Hoogte : 25cm

Diameter : 50cm

Kabellengte : 120cm

Kleur : zwart , goud

Lichtbron : 1 x E27 max. 60W

Deze lamp heeft versies bollen van de engerie-klassen A++ tot E

Levertijd 1 tot 3 weken ( onder voorbehoud)

De stijlvolle hanglamp GLOW verlicht elke kamer
Geef je eettafel of woonkamer een bijzonder warme en gezellige sfeer met de design hanglamp GLOW. De grote kap van deze prachtige lamp is halfrond en gemaakt van glasvezel- en glasvezelmateriaal en straalt dankzij de in antiek goud aan de binnenkant ontworpen reflector indirect een licht dat lijkt op zonlicht de kamer in.

Moderne glasvezel als materiaal voor een indrukwekkende lamp
Ondanks de aanzienlijke afmetingen van deze armatuur, heeft hij een beheersbaar gewicht dankzij de innovatieve materialen die bij de fabricage zijn gebruikt, waardoor hij flexibel kan worden gebruikt in veel woonkamers en slaapkamers zonder grote installatie-inspanningen. Daarnaast kan de hoogte van het GLOW-model variabel worden aangepast, wat betekent dat de stralingskegel van het licht individueel kan worden aangepast.

Een moderne klassieker voor een elegante sfeer
Door de zwarte buitenkant van de armatuurbehuizing oogt de hanglamp GLOW even tijdloos als stijlvol elegant in veel verschillende inrichtingsstijlen. Het licht van de gebruikte lichtbronnen is bijzonder warm en mooi, wat bijdraagt ​​aan een ontspannen sfeer tijdens het eten, lezen of gezellige avonden met vrienden.

Meer informatie
Kleur Goud, Zwart
Materiaal Kunststof