Hocker Chesterfield Zilvergrijs 80cm Fluweel - 39850

Je bespaart €39,11
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 40cm
Breedte 80cm
Diepte 45cm
Materiaal Fluweel (100% polyester), Massief Grenenhout
Kleur Zilvergrijs, Donkerbruin

Omschrijving

Elke fauteuil en bank is alleen compleet met een bijpassende hocker! Deze versie is ontworpen in een tijdloos Chesterfield-ontwerp en heeft de typische knoopstiksels op de plank, evenals de klinknagels en prachtig gebogen poten in bruin. Het meubelstuk kan ook als kruk worden gebruikt. Bovendien kunnen banken worden uitgebreid met deze bijpassende poef.

De licht glinsterende fluwelen bekleding van de voetenbank is een echte blikvanger en zijn elegantie wordt perfect ondersteund door de decoratieve stiksels en de klinknagels. De extravagante hocker ziet er bijzonder mooi uit in combinatie met de bijpassende fauteuil uit onze shop. U kunt comfortabel met uw voeten op de kruk rusten terwijl u geniet van het comfort van de fauteuil.

Let op: Velvet is een zeer bijzondere meubelstof met unieke eigenschappen. De helderheid en intensiteit van de kleur kan variëren en er kunnen unieke patronen op de stof worden gecreëerd - afhankelijk van de richting waarin de fijne vezels zijn geverfd en hoe de stof wordt verlicht.