Design Dressoir Gatsby 160cm Bruin Goud Mangohout Marmer Metalen Frame - 43336

Je bespaart €267,28
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 75cm
Breedte 160cm
Diepte 40cm
Afmetingen vak B x H x D bovenkant 77 x 24 x 36cm (2x)
Materiaal Marmer, gelakt mangohout, metaal
Kleur Zwart marmer, bruin, goud

Omschrijving

Dit massieve dressoir van hoogwaardig mangohout overtuigt door zijn unieke oppervlaktedesign. Bijzonder mooi: de uitgewerkte voorkant van het dressoir zorgt voor een spannende uitstraling, terwijl de afgeronde zijkanten van de kast de tijdloze retro-look onderstrepen. Mangohout staat bekend om zijn indrukwekkende nerf, wat het hout absoluut uniek maakt - de artistieke structuur onderstreept dit op indrukwekkende wijze. Een andere blikvanger is de massief marmeren plaat met een heel eigen donkere nerf voor veel glamour in huis!

Maar niet alleen het prachtige design van het dressoir is een echt hoogtepunt. Open de deuren en vind voldoende opbergruimte in het bord! Hier kun je al je woonspullen netjes opbergen. Of het nu gaat om porselein, glazen, boeken of accessoires. Onze tip: Combineer het dressoir met de andere meubelstukken uit de GATSBY-serie - zo creëer je gemakkelijk een harmonieus totaalconcept in je woonruimte.

Let op: Omdat dit een natuurproduct is, is ieder exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurverlopen, charismatische knoesten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en dragen bij aan de charme van massief hout. Geen van deze zaken is reden voor een klacht.