Design TV-Board Gatsby 160cm Bruin Goud Mangohout Marmer Metalen Frame - 43337

Je bespaart €231,44
Levertijd : juli (onder voorbehoud)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 55cm
Breedte 160cm
Diepte 40cm
Afmetingen vak B x H x D bovenkant 77 x 24 x 36cm (2x)
Materiaal Marmer, gelakt mangohout, metaal
Kleur Zwart marmer, bruin, goud

Omschrijving

De natuurlijke charme van dit elegante tv-bord vult elke woonkamer: het hoogwaardige mangohout van het meubel is gelakt, zodat de unieke nerf en de natuurlijke kleur bijzonder mooi naar voren komen. In combinatie met het zwart marmeren blad, de afgeronde zijkanten en de massieve metalen poten ontstaat een look die natuur en retro perfect combineert.

Maar het tv-bord is niet alleen een visuele aanwinst voor je woonkamer. Achter de deuren is veel opbergruimte: dvd's, boeken, decoraties etc. kunnen hier prachtig opgeborgen worden. De grote opbergruimte van het bord biedt niet alleen ruimte voor je televisie, maar is ook perfect voor het plaatsen van kaarsen, vazen ​​of enkele fotolijsten en is bovendien bijzonder onderhoudsvriendelijk.

Let op: Omdat dit een natuurproduct is, is ieder exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoesten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en dragen bij aan de charme van het massieve hout. Bestaande scheuren worden tijdens het productieproces met verbindingsstukken uit hetzelfde hout verbonden en gestabiliseerd. Daarom kunnen er kleurverschillen optreden. Geen van deze zaken is reden voor een klacht.